Berichten

Abonneren op RSS-feed »

Een nieuwe release van CAT voor IBM Connections 5.0 CR3

Natuurlijk wordt uw interne communicatie niet beter van technische nieuwe features! Maar hoe fijn is het niet om te weten dat de TIMETOACT GROUP er voor zorgt dat u geen omkijken heeft naar de "technology refresh" en u zich gewoon op uw bedrijfsvoering en klanten kunt richten? Voor de technische verbeteringen graag uw aandacht voor onderstaande.

Release 9.0 van XCC - Web Content & Custom Apps Extension

XCC is de add-in waarmee u effectief zowel uw top down nieuws in uw organisatie kunt verdelen via het intranet, en tevens uw medewerkers kunt ondersteunen in hun "social media-achtige" samenwerking. Veilig en binnen uw bedrijf. Deze nieuwe versie van XCC voor IBM Connections omvat onder andere nieuwe mogelijkheden voor gebruik van XCC met IBM Connections Cloud, een onboarding wizard, fly-out pagina's en meer.

Release 8.0 van XCC - Web Content & Custom Apps uitbreiding voor IBM Connections

Vanaf heden staat u release 8.0 van XCC - ons Web Content & Custom Apps uitbreiding voor IBM Connections ter beschikking. Deze nieuwe versie omvat veel gevraagde features zoals XCC voor de IBM Connections Cloud, XCC voor communities, XCC voor anoniem gebruik en veel, veel meer.

Digital Analytics over online retail sales

Hoe kan een software oplossing als Digital Analytics haar relevantie tonen? We denken dat dat op deze manier op zeer imposante wijze lukt.

U wilt controle over uw digitale omzet en winst?

Met Digital Analytics as a Service verkrijgt uw organisatie een "industry best" analytics product. Dat stelt u in staat uw klanten beter te herkennen, betere conversie en omzet te bereiken en uw klanten tevredener te maken.