Hoe integreert Analytics met uw shop?

Voor het integreren van Digital Analytics as a Service verbinden we uw shop via "hooks" of "tags", zodat de juiste informatie over klikgedrag en user-journey wordt vastgelegd. Doordat zowel Websphere Commerce als Digital Analytics producten van IBM zijn, is de integratie meegeleverd. De analytics-tags zijn reeds aanwezig in de shop.

Digital Analytics as a Service voor IBM Websphere Commerce

Digital Analytics as a Service voor IBM Websphere Commerce

Heeft u geïnvesteerd in IBM Websphere commerce voor uw online web-ervaring, dan plukt u dubbel de vruchten van Digital Analytics as a Service.

Directe verbetering van de klantervaringDoor Digital Analytics toe te voegen aan uw oplossing verkrijgt u aanvullende en automatische herkenning van klantgedrag, affiliate feeds, winkelmand omvang, conversie en bent u beter in staat om uw online marketing te doen op basis van bewuste budget-aanwending in plaats van de "spray and pray" werkwijze waartoe u zonder deze inzichten veroordeeld bent.

Gebruik van Digital Analytics verhoogt de klanttevredenheid, doordat het klikgedrag per klant ook van eerdere bezoeken wordt benut. Doordat deze info ook in het klantprofiel wordt benut, kunt u betere promoties en specifieke aanbiedingen sturen. Uw klant zal uw winkel beter waarderen, uw omzet zal gericht stijgen!

Door de statistische vaardigheden van Digital Analytics kunt u beter doelgroepen herkennen en uw site specifiek op hen inrichten.

Hogere waardering, betere omzet

Met Digital Analytics as a Service van de TIMETOACT GROUP verhoogt u uw mogelijkheden om uw klant van de juiste informatie te voorzien en zo te beïnvloeden in hun aankoop. Door klikgedrag te volgen per bezoeker in plaats van per bezoek maakt u een groot verschil mogelijk. U kunt direct het gedrag van uw online shop laten volgen op dat klikgedrag.

Met de combinatie van IBM Websphere commerce en Digital Analytics as a Service plukt u dubbel de vruchten van deze mogelijkheden: U krijgt betere inzichten en uw shop kan direct reageren.