IBM Connections 2015

25.01. - 28.01.2015
Orlando, Florida, USA

TIMETOACT is er in IBM ConnectED 2015

Orlando, Florida (USA) - in 2015 wordt het IBM Connect evenement (voorheen Lotusphere) tot IBM ConnectED gedoopt en geeft opnieuw diepgaande inkijkjes in de hedendaagse IBM Technologiën. De TIMETOACT GROUP is ook deze keer in de USA aanwezig. Wij presenteren onze producten en diensten en verkrijgen informatie over nieuwigheden en trends welke IBM onderkent. TIMETOACT heeft de gewoonte om aansluiten aan het evenement een “Nalees evenement” aan te bieden, waarin u alle informatie compact door ons samengevat krijgt aangeboden.
ConnectED 2015 is wereldwijd het grootste IBM Evenement omtrent het Collaboration Solutions Portfolio van IBM. Ze geeft en gedetailleerd en diepgaande inkijk in de nieuwste IBM Technologien, toont de nieuwste trends en maakt een directe kennisuitwisseling met IBM
Experts mogelijk.Ook dit jaar zijn we niet uitsluitend als deelnemer van de conferentie aanwezig. Op onze Stand B19 informeren we u bovendien graag over onze producten zoals bijvoorbeeld de Web Content Management Extension (XCC) en de Connections Administration Toolkit (CAT) voor IBM Connections.

TIMETOACT brengt de IBM ConnectED naar Duitsland

Heeft u we volop interesse voor de onderwerpen van de IBM ConnectED, maar past de reis naar de USA en IBM ConnectED niet in uw agenda? Bespaart u zich dan de verre reis. Wij brengen alle nieuwtjes, trends en informatie voor u naar Duitsland. Bezoekt u in Februari onze "Nalees evenement” bij u in de buurt: edcom Nalees evenement (München, Duitstalig) en Rheinland Nalees evenement (Düsseldorf, Duitstalig).

Beleeft u in die sessie de IBM ConnectED in Duitsland met Duitstalige sprekers und -sessies. Onze Collaboration experts en Toptrainers leveren u de kernpunten uit meer dan 300 sessies van de IBM ConnectED. Profiteert u daardoor van alle relevante informatie, overzichtelijk voor u samengevat. In de Nalees evenementen krijgt u een uitstekend overzicht van alle wezenlijke informatie uit de IBM ConnectED.Verdere informatie over onze Nachlese-Veranstaltungen. (Duitstalig)