SocialNow Amsterdam

20. - 21. 04.2015
Amsterdam

Focus op Social Software: TIMETOACT spreekt tijdens Social Now Europe 2015 in Amsterdam

Amsterdam - Bij het evenement Social Now 2015 op 20 en 21 april in Amsterdam draait alles om "social software" De internationale bijeenkomst geeft ondernemingen de mogelijkheid informatie in te winnen over Enterprise Social Tools en de juiste keuze te maken. Wij verheugen ons u tijdens deze bijeenkomst te treffen en spreken er over onze add-on voor IBM Connections: XCC – Web Content & Custom Apps Extension.

Intranet en Collaboration oplossing geintegreerd met de Web Content & Custom Apps Extension (XCC)

Wij staan tijdens deze internationale bijeenkomst in Amsterdam tot uw beschikking en informeren u graag over onze XCC - Web Content & Custom Apps Extension for IBM Connections.

Laat u zich door ons tonen hoe u interne communicatie en uw eigen applicaties kunt integreren in IBM Connections en de hordes nemen die het spanningsveld tussen online samenwerking (collaboration) en interne ondernemingscommunicatie met zich meebrengt.


Geniet van de kennis en ervaring die de Keynote-Speaker Stowe Boydund Dana Leeson u biedt. Leert u bovendien aan de hand van praktijkvoorbeelden en ervaringen uit internationaal leidende bedrijven. Laat u zich de voordelen en veelvuldige mogelijkheden van Social Collaboration Tools tonen, win informatie in om voor uw eigen onderneming de juiste keuze te maken en gebruikt u de kans om met experts en ervaringsdeskundigen in gesprek te komen. We verheugen ons er op u op SocialNow 2015 in Amsterdam te treffen.